Restaurant-ansatte på kursus på royalt slot

Britiske dronning Elizabeth giver mulighed for, at ansatte fra restaurationsbranchen i Caribien kan blive undervist på Buckingham Palace.

Når en medarbejder på arbejdspladsen skal på kursus, sker det sjældent i royale omgivelser.

Det er dog alligevel tilfældet for en række caribiske medarbejdere fra hotel- og restaurationsbranchen, der nu får mulighed for at blive undervist på slottet Buckingham Palace i 2017.

Det fortæller den britiske prins Harry, der netop har besøgt det caribiske land Grenada, ifølge det britiske kongehus' Instagram-profil.

- Turisme er essentielt for økonomien i Grenada, ligesom det er i flere andre caribiske lande. Af den grund har vi i dag annonceret, at hendes majestæt (dronning Elizabeth, red.) vil tilbyde ni stipendier til de caribiske riger, som vil gøre det muligt for unge i hotel- og restaurationsbranchen at blive undervist i seks uger til næste år ved Buckingham Palace, udtaler prins Harry ifølge det britiske kongehus.

Formålet med at oprette kurser på det royale slot i London er at styrke venskabet mellem dronning Elizabeth og de caribiske lande.

Prins Harry besøger Caribien på vegne af sin farmor, dronning Elizabeth, fra 20. november til 4. december. Under sit besøg skal den 32-årige prins besøge syv caribiske lande, herunder Grenada og Barbuda.

Den britiske prins er netop nu i mediernes søgelys, da han for få uger siden bekræftede, at han danner par med den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.