Rachlin efter overfaldet: Roser pressede hospitalsansatte

"Personalet på Rigshospitalet er på trods af en markant arbejdsbyrde smilende, rolige og informative."
Dan Rachlin er taknemmelig over de ansatte på Rigshospitalet.
Dan Rachlin er taknemmelig over de ansatte på Rigshospitalet. Foto: SCANPIX arkiv

"Tak for jer!"

Sådan er budskabet fra tv- og radioværten Dan Rachlin til de ansatte på Rigshospitalet i København. Hans uforbeholdne ros falder i en uge, hvor personalet på de danske sygehuse slår alarm og fortæller om pressede arbejdsvilkår og patienter, der bliver udskrevet for tidligt.

Men trods det store arbejdspres udfører Rigshospitalets ansatte deres arbejde til UG, mener altså Dan Rachlin.

I weekenden blev hans to sønner uafhængigt af hinanden udsat for et grimt overfald. Hans 13-årige dreng blev udsat for et røveri ved Kokkedal nord for København, og hans 20-årige søn blev overfaldet uden for en café i det indre København i en grad, så hans kæbe blev smadret og han skulle opereres på Rigshospitalet.

Operationen fandt sted i weekenden, og på sin Facebook-side roser Dan Rachlin nu Rigets brave ansatte:

"Efter igen at have været i forbindelse med et hospital og 'det offentlige' har jeg disse ord til de ansatte: Personalet på Rigshospitalet er på trods af en markant arbejdsbyrde smilende, rolige og informative," skriver han i en update.

"De forsøger så godt de kan, at gøre både patienter og pårørende rolige og trygge. De virker, som om de har fuldstændig styr på skader og tidsperspektiv, og svarer tålmodigt på spørgsmål, de sikkert får hundrede gange på en dag. Tak! Klap jer selv på skulderen!"

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.