Prøv testen: Det tænker folk, når de ser dig

Hvad tænker andre egentligt om dig ud fra dit udseende? Det kan du finde ud af, ved at prøve denne test.
Hvis du hører til dem, der tager mange selfies, kan du bruge et af dem til at teste, hvordan fremmede dømmer dig på dit udseende.
Hvis du hører til dem, der tager mange selfies, kan du bruge et af dem til at teste, hvordan fremmede dømmer dig på dit udseende. Colourbox / Modelfoto

Ligner du en, der er troværdig, intelligent eller dominerende? Og hvor lækker ser du egentligt ud? Det kan du få svar på nu.

En gruppe forskere fra Danmarks Tekniske Universitet har nemlig udviklet en test baseret på et forsøg, hvor deltagerne har bedømt ansigter ud fra en række egenskaber. Det skriver Politiken.dk.

Hvis du uploader et billede, vil testen analysere dine ansigtstræk og ud fra forskningen fortælle, hvordan andre bedømmer dig baseret på dit udseende.

Forskerne understreger, at testen ikke er videnskabelig valid og ikke kan bruges til at genkende mennesker. Den bygger blot på sammenhænge og tendenser.

Prøv testen her. (Obs: Hvis der er mange inde på siden samtidig, kan det belaste serveren. Hvis testen ikke virker, eller du ikke kan gå ind på linket, så prøv igen senere).

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.