Prinsesse hylder sin bror: Jeg er så stolt

Prins Carl Philip vandt lørdag anden runde i racerløbet STCC. Det fik straks prinsesse Madeleine til at sende rosende ord til sin bror.
Prins Carl Philip vandt lørdag racerløbet STCC. Med på sidelinjen var prinsesse Sofia, der heppede på sin mand. Prinsens søster sendte også en stolt hilsen til sin bror.
Prins Carl Philip vandt lørdag racerløbet STCC. Med på sidelinjen var prinsesse Sofia, der heppede på sin mand. Prinsens søster sendte også en stolt hilsen til sin bror. Foto: JONAS EKSTROMER/AP

Stoltheden var stor i det svenske kongehus lørdag.

Prins Carl Philip vandt nemlig anden runde i det skandinaviske racerløb STCC i Falkenberg. Det var første gang, at prinsen deltog i løbet, og på tribunen sad hans far kong Carl Gustaf og hans kone, prinsesse Sofia, og heppede.

- Det var meget sjovt for os alle og selvfølgelig også for Carl Philip, siger kongen ifølge netavisen Svenskdam.

Prinsesse Madeleine overværede ikke prins Carl Philips store sejr, men hun sendte alligevel en kærlig og stolt hilsen til sin bror.

- Tillykke til min bror, som vandt løbet i dag. Jeg er så stolt, skriver prinsesse Madeleine på sin Facebook-profil.

Efter løbet blev prinsen hyldet på toppen af podiet med champagne og bobler, og prins Carl Philip og prinsesse Sofia fejrede sejren i Båstad om aftenen, hvor de dansede sammen til musikfestivalen "Summer On". Det var i selvsamme by, at parret mødte hinanden for første gang.

Det nygifte par er netop hjemvendt fra deres bryllupsrejse på den private ø Laucal, som er en del af Fijiøerne i det sydlige Stillehav.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia blev viet i Slottskyrkan i Stockholm den 13. juni.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.