Prinsens svigermor flytter ind

Prins William og hertuginde Kate får hjælp af svigermekanikken, Carole og Michael Middleton, som skal holde hus for parret.
Kate Middleton hilser her på en lille dreng, da hun torsdag besøgte optagelserne til tv-serien Downtown Abbey.
Kate Middleton hilser her på en lille dreng, da hun torsdag besøgte optagelserne til tv-serien Downtown Abbey. Foto: Lefteris Pitarakis/AP

For nogle er det deres værste drøm. Men ikke for prins William. Hans svigermor Carole har meldt sin ankomst sammen med svigerfar Michael, og de to flytter ind hos hertuginde Kate og prinsen William forud for fødslen af parrets andet barn.

Carole og Michael Middleton rykker ind i den 100-værelser store herregård Anmer Hall, som ligger i Norfolk og var en gave fra dronning Elizabeth til Kate og Williams bryllup.

Det skriver den britiske avis Daily Mail.

Årsagen til indflytningen er, at det par, som ellers passede hus og have på Anmer Hall stopper. Derfor har hertuginde Kate og prins William akut brug for hjælp til at holde den store ejendom, mens der findes nye afløsere.

Det arbejde har Carole og Michael Middleton indvilliget i at hjælpe deres gravide datter med. Carole skal stå for alt det praktiske inden for de røde mure på Anmer Hall, mens Michael Middleton skal stå for at organisere havearbejdet samt et projekt med at få bugt med ubudne gæster i form af et muldvarp-angreb på den smukke plæne ved herregården.

Hertuginde Kate ventes at nedkomme i april med sit og prins Williams andet barn.

Parret har i forvejen prins George på halvandet år.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.