Prins Harry var æresgæst til fætters bryllup

Britiske prins Harry kunne i weekenden påtage sig titlen som royal æresgæst til et bryllup i Sydafrika.
Prins Harry var i weekenden royal æresgæst, da hans fætter blev gift i Sydafrika. Arkivfoto.
Prins Harry var i weekenden royal æresgæst, da hans fætter blev gift i Sydafrika. Arkivfoto. Foto: Yui Mok/AP

Britiske prins Harry havde i weekenden æren af at kunne kalde sig royal æresgæst, da han deltog i brylluppet mellem Bianca Moore og George McCorquodale, som er nevø til nu afdøde prinsesse Diana.

Det skriver Hello Magazine.

Brylluppet fandt sted i Sydafrika, ikke langt fra hvor prinsen blandt andet har brugt sommeren på at arbejde frivilligt for at sikre vilde dyrs beskyttelse og overlevelse.

Prins Harry var ifølge mediet iblandt VIP-gæsterne, da bryllupsgæsterne kunne overvære parret fejre deres kærlighed på den populære Netherwood Farm i KwaZulu-Natal provisen, som er kendt for at være en populær lokation for bryllupper.

George McCorquodale er søn af Lady Sarah McCorquodale, som er afdøde prinsesse Dianas ældste søster og dermed fætter til prins Harry og prins William.

Også Lady Kitty Spencer, der er datter af prinsesse Dianas ene bror Charles Spencer, deltog i weekendens bryllup, skriver magasinet.

Prins Harry arbejder i øjeblikket i Malawi, hvor han engagerer sig i et projekt, der kæmper for at beskytte vilde elefanter mod krybskytter.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.