Prins går glip af royal fødsel

Prins Harry skal tilbringe den næste måned i den australske hær, og det betyder, at han højst sandsynligvis ikke når hjem til Kates fødsel.
Prins Harry er udstationeret i Australien, og når derfor sandsynligvis ikke hjem til fødslen af broderens andet barn.
Prins Harry er udstationeret i Australien, og når derfor sandsynligvis ikke hjem til fødslen af broderens andet barn. Foto: Peter Parks/AP

Snart bliver den engelske kongefamilie en prins eller prinsesse rigere. Men når hertuginde Kate føder sit og prins Williams andet barn, kommer der til at mangle et vigtigt familiemedlem i hospitalets ventestue.

Det skriver Hello! Magazine.

Mandag begyndte den engelske prins Harry nemlig sin månedlange udstationering i Australien som det sidste led i sin ti år lange militærkarriere.

Han skal desuden sidst i april flyve fra Australien til Tyrkiet for, sammen med sin far, Prins Charles, at deltage i mindehøjtideligheder for Slaget ved Gallipoli.

Det er derfor usandsynligt, at den travle prins når at være hjemme til sin nevøs eller nieces fødsel, når Kate skal føde i midten eller slutningen af april. Kun hvis Kate overskrider sin termin og føder senere end planlagt, vil Harry kunne nå at hilse på det nye kongelige medlem sammen med resten af familien.

Kate og Williams kommende barn bliver lillebror eller -søster til den snart toårige prins George, og bliver samtidig den fjerde i den britiske kongerække, mens prins Harry rykker ned på en femteplads.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.