Prins fik jord under neglene med skolebørn

Prins William lå på knæ og fik jord under neglene, da han plantede valmuer med en flok skolebørn.

Selv om man er kongelig, behøver man ikke at være for fin til at få jord under neglene.

Det beviste den britiske prins William torsdag under en mindehøjtidelighed i anledningen af den britiske markering af Anden Verdenskrigs afslutning, "Remembrance Day".

Her lagde den 34-årige prins sig gladelig på knæ for at grave huller og plante røde valmuer i den fugtige jord. Det skriver Hello Magazine.

Side om side med prinsen lå en gruppe skolebørn fra St. Charles Roman Catholic Primary School, som fik æren af at putte blomsterfrøene i de huller, prins William gravede.

Plantning af valmuer er en tradition på mindedagen og skal ses som et symbol på alle de mennesker, der mistede livet under den årelange verdenskrig.

Men selv om prinsen havde fingrene i jorden i et alvorligt anliggende, var der alligevel plads til at grine af hans uprøvede evner som gartner.

- Jeg er ikke en ekspert ud i gartneri, men jeg håber, at solskinnet vil komme frem og hjælpe dem med at gro. Jeg er ikke optimistisk, jokede prins William ifølge Hello Magazine.

Mindehøjtideligheden fandt sted i Kensington Memorial Gardens og var et bidrag til oprettelsen af et rekreativt område, der skal ære de faldne soldaters minde.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.