Prins fejrer fødselsdag med grillpølser

Den britiske prins Charles fylder 67 år, og det bliver fejret med 500 gæster og grillpølser "down under".
Under besøget i Australien har det royale par besøgt vindistriktet Barossa Valley og smagt på de lokale druer.
Under besøget i Australien har det royale par besøgt vindistriktet Barossa Valley og smagt på de lokale druer. Foto: Ben MacMahon/AP

Den britiske prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall er i øjeblikket langt væk hjemmefra. De er nemlig taget om på den anden side af jorden for at besøge Australien, og her bliver de, når prinsen lørdag kan fejre sin 67 års fødselsdag.

Og det bliver ikke bare en kedelig gang boller og lagkage, prinsen kan byde på. Der er nemlig lagt op til stor fest med over 500 inviterede, skriver magasinet Hello! De heldige inviterede kan glæde sig til et grillgilde ud over det sædvanlige, afslører Colin Barnett, som er politisk leder i delstaten Western Australia.

- De vil få det bedste Western Australia har at byde på, afslører Colin Barnett ifølge den australske avis Perth Now.

- Det inkluderer selvfølgelig pølser, tilføjer han.

Grillfesten bliver holdt på Cottesloe Civic Centre i Western Australias hovedstad Perth. Og det er bestemt ikke noget dårligt valg, hvis man er til sandstrand og udsigt over Det Indiske Ocean.

- Vores gæster vil kunne nyde solnedgangen, mens de ser ud over Det Indiske Ocean, og der vil være et væld af farver og underholdning for børnene, lover den australske politiker.

Prins Charles og hertuginde Camilla fejrer fødselsdagen under et 12 dage langt besøg som begyndte i New Zealand, og nu har bragt dem til Australien, hvor de bruger seks af dagene. De ankom til Australien tirsdag, og tiden "down under" er blandt andet blevet brugt på at besøge den australske premierminister Malcolm Turnbull. Søndag slutter det royale besøg.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.