Populært supermarked får højrød bundlinje

Netsupermarkedet Nemlig.com er netop kommet ud med et stort underskud. Ledelsen forklarer det dog med store investeringer.
Netsupermarkedet Nemlig.com kommer ud af regnskabsåret med et stort underskud. Det skyldes store investeringer, siger den administrerende direktør.
Netsupermarkedet Nemlig.com kommer ud af regnskabsåret med et stort underskud. Det skyldes store investeringer, siger den administrerende direktør. Niels Ahlmann Olesen/Scanpix, arkiv

Nemlig.com, der har indtaget København med billige leveringer af dagligvarer, som danskerne kan bestille online, kommer ud af regnskabsåret 13/14 med et underskud, der er markant større end sidste år. Det skriver FødevareWatch.

På trods af, at onlinesupermarkedet har haft en vækst på 150 procent i omsætningen, lander underskuddet på 30,5 millioner kroner. Sidste år var det knap 1 million kroner.

Den administrerende direktør Stefan Plenge forklarer i en pressemeddelelse det store underskud sådan:

- Det er et stort, men ikke uventet underskud. Vi har stor tror på fremtiden, hvorfor vi har investeret massivt i vores forretning inden for forskellige områder, lyder det fra direktøren, der blandt andet har brugt penge på at investere i et nyt logistikcenter og i it-systemer.

Avisen.dk har i en række artikler beskrevet tvivlsomme arbejdsforhold i Netsupermarkedet. Senest blev seks af Nemlig.coms chauffører anholdt i januar, fordi de arbejdede og opholdt sig illegalt i Danmark. Deres løn lå på 40-50 kroner i timen.

Læs flere af Avisen.dks artikler om Nemlig.com her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.