Populær tv-vært: Nøgenhed er naturligt for mig

TV-værten Cecilie Hother er ikke bange for at være nøgen, men hun indrømmer, at hun også har overskredet sine egne grænser.
I 2010 vandt Cecilie Hother Vild med dans sammen med sin partner Mads Vad.
I 2010 vandt Cecilie Hother Vild med dans sammen med sin partner Mads Vad. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Den populære tv-vært og tidligere vejrvært Cecilie Hother, er ikke bange for at være nøgen. Det vil hun gerne uddybe efter et interview med BT, hvor nøgenhed bliver beskrevet som hendes store sårbarhed.

- Det, der er lidt sjovt, er, at jeg faktisk ikke ser mig selv som blufærdig. Jeg er heller ikke opdraget blufærdigt. Nøgenhed er naturligt for mig. Jeg har fem søskende, og vi delte badeværelse, så der var ikke tid eller plads til blufærdighed. Altså jeg hopper ikke rundt i svømmehallen uden tøj på, det kunne jeg aldrig finde på. Alt med måde, skriver den 36-årige TV 2 Fri-vært på sin blog

Artiklen i BT beskriver en episode, hvor Cecilie Hother som tv-vært besøgte en naturistcampingplads. Af respekt for de naturister, hun besøgte, valgte værten også selv at smide kludene.

- Der hvor det for mig blev grænseoverskridende var helst sikkert, at jeg var blandt kolleger. Kan I forstille jer at stå i jeres Adam- eller Eva-kostume, det bedste I har lært, og så bagefter skal I sidde og se jeres kolleger i øjnene og have en normal samtale. Det er svært! Og der blev jeg blufærdig og var ved at gå op i limningen, uddyber Cecilie Hother.

I et forsøg på at hjælpe valgte fotografen også at smide tøjet under den utraditionelle tv-optagelse.

Se blogindlægget her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.