Politiet til frivillige: Her må I IKKE lede efter Emilie

Politiet har bedt de frivillige om at holde sig fra bestemte områder, når der sættes gang i en ny eftersøgning af forsvundne Emilie Meng i Korsør.

Se flere videoer på Localeyes.dk
Henter afspiller ...
Politiet er bekymret for om frivillige, der leder efter den forsvundne Emilie Meng kan komme til at slette vigtige spor.   Foto: Privatfoto brugt med tilladelse fra familien.

Fredag eftermiddag går frivillige endnu engang ud i Korsør og omegn for at lede efter 18-årige Emilie Meng, som forsvandt efter en bytur for snart en måned siden.

Men politiet har på forhånd bedt Missing People, som organiserer eftersøgningen, om at holde sig fra bestemte områder for at undgå at ødelægge eventuelle spor.

Det fortæller indsatsleder fra Missing People, Lars Jensen, til Sjællandske.

- Jeg vil ikke sige, hvilke områder det drejer sig om, men der er tale om både natur- og byområder, siger 51-årige Lars Jensen til sn.dk.

Han vil heller ikke fortælle, hvilke områder frivillige fra Missing People vil gennemsøge ved fredagens eftersøgning, der gik i gang klokken 11 og fortsætter ud på eftermiddagen.

- Vi vil undgå, at eventuelle gerningsmænd på fri fod får den mindste mulighed for at fjerne eventuelle spor, fordi vi offentliggør de områder, som vi søger i, siger Lars Jensen.

Politiet vil se nærmere på områderne

Politikommissær og efterforskningsleder, Marianne Roed, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi bekræfter de særlige områder.

- Vi er i løbende kontakt med folkene fra Missing People, og de fortæller på forhånd, hvor de har tænkt sig at lede efter Emilie Meng. Der er dog visse områder, hvor vi ikke vil have, at de går, siger hun til sn.dk.

Hun tilføjer, at det er områder, som politiet gerne selv vil se nærmere på af flere årsager.

Emilie Meng er ikke set siden 10. juli, hvor hun sagde farvel til nogle veninder på Korsør Station efter en bytur.

Hun var dengang 17 år, men er siden fyldt 18 år.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.