Piger fandt død kvinde i havn: Kan du hjælpe politiet?

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at få identificeret en kvinde, der er fundet død i havnen i Thisted.
Politiet har ikke mistanke om, at der er begået en forbrydelse, men vil gerne have hjælp til at få kvinden identificeret.
Politiet har ikke mistanke om, at der er begået en forbrydelse, men vil gerne have hjælp til at få kvinden identificeret. Foto: Scanpix/arkiv

OPDATERET: Kvinden er nu blevet identificeret af de pårørende. Der er tale om en 69-årig kvinde fra Thisted, skriver TV Midtvest

To piger fandt lørdag eftermiddag en død kvinde i vandkanten i havnen i Thisted. 

- Der to, der er ude at gå og ser, at hun ligger der i vandet. Så ringer de 112 og så kommer ambulancen og vi derned, oplyser vagtchef for Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis, til Ekstra Bladet.

Politiet har ikke mistanke om, at der er begået en forbrydelse, men Allan Riis oplyser, at man er interesseret i al den hjælp, som offentligheden kan give, i forsøget på at få kvinden identificeret.

- Der er tale om en kvinde på 70-80 år. Hun er 160 centimeter høj med kort og gråt hår. Hun er almindelig af bygning og var iført en sort dunjakke med lynlås, grå joggingbukser samt sorte joggingsko med hvid sål, siger Allan Riis til TV Midtvest.

Kvinden havde desuden en ring på venstre ringfinger samt et sort læderarmbånd og et sølvur på venstre arm. I jakkelommen fandt politiet også et nøglebundt med to nøgler, en cykelnøgle og en nøglering med tre billeder af børn.

Området er offentligt tilgængeligt og ligger nær indgangen til Thisted Lystbådehavn. Der var ikke nogen køretøjer i nærheden, oplyser Allan Riis til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.