Pia Olsen Dyhr oppe i det røde felt: "Jeg er edderspændt rasende"

SF-lederen raser over udmeldingen fra Liberal Alliances Anders Samuelsen. Han har udtalt, at social dumping nærmest ikke eksisterer i Danmark
"Jeg bliver bare så edderspændt rasende, når jeg læser sådan noget akademisk sludder som LAs Anders Samuelsen lukker ud."
"Jeg bliver bare så edderspændt rasende, når jeg læser sådan noget akademisk sludder som LAs Anders Samuelsen lukker ud." Foto: SCANPIX arkiv

Kære Anders Samuelsen. Tag en tur ud i virkeligheden. Der har du ikke været længe.

Sådan lyder det på Facebook fra SF-lederen Pia Olsen Dyhr, der i en harmdirrende update på Facebook (se den nederst i artiklen) raser over Anders Samuelsens udmeldinger om social dumping.

Liberal Aliances leder siger i et interview med Ugebrevet A4, at social dumping nærmest ikke eksisterer i Danmark. Det er et begreb, som fagbevægelsen har opfundet for at skabe angst.

Udmeldingen får Pia Olsen Dyhr helt op i det røde felt:

"Jeg bliver bare så edderspændt rasende, når jeg læser sådan noget akademisk sludder som LAs Anders Samuelsen lukker ud: at social dumping er en fiktion. Christ! Noget tyder på at manden ikke har været ude i virkeligheden længe. Så kære Anders - tag en tur ud i virkeligheden. Ud og besøg landets byggepladser, hvor du vil møde udenlandsk arbejdskraft, der arbejder under mindstelønnen," lyder hendes opfordring.

"Tag ud og besøg 3F på Sydfyn, der fortæller om ansatte i gartnerierne, der får en timeløn på under 15 kr. Kør en tur med en sønderjysk vognmand og hør om de mange østeuropæiske chauffører, der lever på rastepladser uden ordentlige toiletforhold. Det er virkeligheden - og ikke fiktion. Og det truer danske løn- og arbejdsvilkår, og det trygge arbejdsmarkedet, som generationer før os har kæmpet for."

Fagbevægelsen har i dag også i skarpe vendinger taget afstand fra Samuelsens udmeldinger.

Jeg bliver bare så edderspændt rasende, når jeg læser sådan noget akademisk sludder som LAs Anders Samuelsen lukker ud:...

Posted by Pia Olsen Dyhr on 2. september 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.