Peter Brixtofte langer ud efter radiovært: Han har ingen klasse

Den tidligere bykonge og fodbold-entusiast, Peter Brixtofte, har indledt en ord-krig med radioværten Torben Steno.
Michael Laudrup (tv) er hvirvlet ind i en ordkrig. Senest har Peter Brixtofte (th)  ytret sig. Ordkrigen blev startet af Torben Steno (i midten).
Michael Laudrup (tv) er hvirvlet ind i en ordkrig. Senest har Peter Brixtofte (th)  ytret sig. Ordkrigen blev startet af Torben Steno (i midten). Fotocollage: Peter Bergman/Scanpix/arkiv/

Den tidligere bykonge i Farum, Peter Brixtofte, har haft den spidse pen fremme og går nu i brechen for Michael Laudrup efter sidste uges skarpe kritik af den legendariske fodboldkunstner.

Det var værten fra Radio24syv, Torben Steno, som i et indlæg på B.dk blandt andet kaldte Michael Laudrup for "hyklerisk" og "ambassadør for dårlig moral".

Torben Stenos kritik gik blandt andet på, at "... Michael Laudrup mest af alt har gjort sig bemærket ved at være en fiasko, som klubtræner. ... Til gengæld har han skrevet sig ind i historien af hyklere, der taler om skønheden og kærligheden til det vidunderlige boldspil uden at ytre den mindste kritik af de groteske og skandaløse rammer, sporten er havnet i."

I sin kommentar i Berlingske skriver Peter Brixtofte, at radioværtens indlæg "kun udstiller Torben Stenos totale uvidenhed og mangel på klasse".

Det skriver BT.dk.

Peter Brixtofte argumenterer blandt andet med, at Michael Laudrup har udført arbejde for kræftsyge børn. Og at hans beskedenhed har forbudt ham at skilte med det og andre velgørende aktiviteter.

Peter Brixtofte skriver videre:

- I sin tid som træner i Brøndby vandt han pokalen først og siden the double i 2005. Brøndby har ikke vundet et eneste mesterskab efter Michael Laudrup. Han bragte Getafe i den spanske pokalfinale – deres bedste resultat nogensinde. Han reddede Mallorca fra nedrykning trods kæmpe økonomiske problemer i klubben. Han vandt pokalfinalen med Swansea – deres eneste trofæ nogensinde. Og sidst vandt han mesterskab og pokalen med Lekhwyia i Qatar. Han var også en strålende assistenttræner for Morten Olsens landshold.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.