Overraskende ting dine tandstikkere kan bruges til

Har du også en hel pakke liggende derhjemme der samler støv, så udnyt i stedet dine tandstikkere til alverdens praktiske ting – se hvilke her.
Dine tandstikkere kan bruges til meget andet end at stange tænder med - for eksempel at markere mad eller rengøre din fjernbetjening.
Dine tandstikkere kan bruges til meget andet end at stange tænder med - for eksempel at markere mad eller rengøre din fjernbetjening. Colourbox

Du købte en pakke tandstikkere i foråret og jovist du har brugt et par stykker, når bøffen sidder fast mellem tænderne, men ellers ligger de bare gemt væk i skuffen og samle støv. Men det behøver de ikke, ifølge goodhousekeeping.com.

Så klamme er de. Se hvordan  du undgår støvmider i hjemmet på isabellas.dk

Hvem foretrækker ikke et smil uden birkes og til netop det formål er tandstikkere perfekte, men de kan også bruges til meget andet – se her til hvad:

Rens dit brusehoved
Kalk og snavs kan nemt samle sig i dit brusehoved. Det undgår du nemt ved at putte det i en spand med eddike natten over og så bruge tandstikkere bagefter til at stikke ned i de små huller, så kalken kommer helt væk.

Rengør din fjernbetjening
Ser du meget TV, så er du (måske) også klar over hvor ulækker en fjernbetjening kan blive. Og du kan naturligvis tørre den over med en klud, men det fjerner ikke skidtet mellem knapperne og her er en tandstik perfekt til at kradse skidtet nænsomt væk med.

Markere din mad
Er der en i familien, som ikke spiser en bestemt madvare som eksempelvis kød, så kan du bruge tanstikkere til at markere den persons burger, sandwich eller andet med, så alle ved hvilken en, de ikke skal snuppe.

Tjek dine planter
Har du ikke lyst til at stikke din finger ned i jorden på dine planter for at mærke, om de er fugtige nok, så kan du bruge tandstikkere. Stik en af dem ned i jorden og er den fugtig og tager den rester af jord med sig op, så kan du konkludere, at den er forholdsvis fugtig. Men tager den intet med sig op, så er din plante ret tør. 

Vidste du at kold kaffe er det nye sort – læs hvordan det hænger sammen på madogbolig.dk

Hiv hår op
Sidder der hår fast i risten i bruseren eller i håndvasken, så er en tandstik perfekt til at hive de små slimede klatter op med, hvis ikke du har lyst til at bruge fingrene eller du ikke rigtig kan komme til.

Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.