Ny vært på aftenshowet: "Fejl er en del af charmen"

Ditte Haue bliver ny vært på DR's Aftenshowet.
30-årige Ditte Hauge får 'et sus' af at lave live-tv, fortæller hun. 
30-årige Ditte Hauge får 'et sus' af at lave live-tv, fortæller hun.  Foto: DR/Agnete Schlichtkrull

Fra torsdag 19. maj vil 30-årige Ditte Haue være ny vært på DR's Aftenshowet.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Hun har tidligere været live-reporter på programmet, men nu skal hun altså være vært på showet i selskab med Lise Rønne, Mikkel Fønsskov, Mark Stokholm og Ulla Essendrop.

Hun kommer ikke til at erstatte en anden vært, men bliver en del af det eksisterende værtshold på Aftenshowet, der sendes hver aften mandag til torsdag. 

Troede ikke, hun skulle foran kameraet 

Ditte Haue fortæller, at Aftenshowet er den perfekte kombination af de ting, hun bedst kan lide ved at arbejde som journalist: At tale med mennesker og sende direkte fjernsyn.

- Jeg troede egentlig ikke, jeg nogen sinde ville bryde mig om at stå foran kameraet, men allerede da jeg som praktikant rapporterede live i TV-Avisen, blev jeg bidt af det sus, der opstår, når det sker lige nu og her. Og så elsker jeg, at der altid sker noget uventet. Fejl er en del af charmen ved at sende direkte, siger Ditte Haue ifølge DR.

Kommende Sporløs-vært 

Sideløbende med Aftenshowet skal Ditte Haue lave optagelser til programmet Sporløs, som hun også er kommende vært på. Her erstatter hun værten, Rie Helmer. 

Ditte Haue har været ansat i DR i godt fem år og har tidligere haft ansvaret for DR Nyheders dækning af kongehuset. Hun har også været vært for programmet Den store skattejagt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.