Ny sejr til Wozniacki: Åbner China Open med sejr i tre sæt

Caroline Wozniacki er klar til anden runde i China Open efter sejr i tre sæt over Coco Vandeweghe fra USA.
Caroline Wozniacki er efter søndagens sejr klar til at møde Roberta Vinci.
Caroline Wozniacki er efter søndagens sejr klar til at møde Roberta Vinci. Foto: Greg Baker/AFP

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki fortsætter de gode takter, der i den seneste måned har resulteret i stor fremgang på verdensranglisten.

Søndag banede hun sig vej til anden runde i China Open, en af de såkaldte Premier Mandatory-turneringer, der rangerer lige under de fire grand slam-events.

Wozniacki, der ligger nummer 22 på verdensranglisten, vandt over amerikaneren Coco Vandeweghe, verdens nummer 32, med cifrene 6-1, 2-6, 6-4.

Wozniacki havde ikke de store problemer med at holde serv i indledningen, så da hun selv kom på tavlen med et servegennembrud til 3-1, var grundstenen lagt til at tage første sæt.

Danskeren brød endnu en gang til 5-1 og servede derefter sættet sikkert hjem efter bare 28 minutter.

Men så skiftede kampen karakter fra begyndelsen af andet sæt. Vandeweghe udnyttede sin første breakbold i kampen til at komme på 2-0 og servede sig derefter foran 3-0.

Amerikaneren begyndte pludselig at diske op med en række vinderslag, og danskeren havde intet modsvar. Med endnu et servegennembrud nappede Vandeweghe sættet med 6-2.

Men Wozniacki var stærkest, da det hele skulle afgøres i tredje sæt. Med et skarpt forhåndslag brød hun til 2-1, og så var det som om, amerikaneren mistede troen på sejren.

Danskeren kom på 5-1, inden hun lod Vandeweghe komme lidt tilbage i opgøret. Ved stillingen 5-4 lykkedes det endelig Wozniacki at serve sejren hjem på den tredje matchbold.

I anden runde venter nu italieneren Roberta Vinci, som i første runde vandt 6-0, 3-6, 6-3 over kineseren Saisai Zheng.

Det bliver sjette gang, at Wozniacki møder 33-årige Vinci, som ligger nummer 15 i verden. Danskeren fører 3-2 indbyrdes og har vundet ved de to seneste lejligheder på hardcourt, som også er underlaget i Beijing.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.