Nikita revser studenter: I har ingen f*** fremtid

- Glæd jer ikke til fremtiden. Sådan lyder det fra ungdomspolitikeren Nikita Klæstrup, som skyder efter de nybagte studenters fremtidsdrømme og dumme uddannelser
Nikita er ikke bange for at vise sig frem
Nikita er ikke bange for at vise sig frem Scanpix

- Til alle studenter, der taler om, hvor meget de glæder sig til fremtiden. Fucking don't. Lad mig fortælle jer, hvad jeres fremtid går ud på (i hvert fald for dem af jer der starter på universitetet).

Sådan skriver ungdomspolitikeren Nikita Klæstrup på sin Facebook-profil.

Man skulle tro, at hun ved, hvad hun snakker om, Nikita Klæstrup, når hun advarer de netop udsprungne studenter om ikke at glæde sig til fremtiden. Ihvertfald hvis de vælger at gå på universitetet.

Den ofte letpåklædte politiker og reality-babe er nemlig student fra Vordingborg Gymnasium og Hf og retorikstuderende ved Københavns Universitet. 

- I kommer alle sammen til at slå op med jeres kærester ("Whaaaaaat? Skal jeg ikke være sammen med Tobias for evigt???) Nej! Du skal snave med en fynbo fra dit studie under en leg med kogt spaghetti på din rustur. Sådan er livet, skriver hun på sin Facebook-profil.

"Du har sikkert studeret noget dumt"

I den lidt mere alvorlige ende anbefaler hun, at være opmærksom på lærebøgerne på universitetet. Hun skriver blandt andet, at der ikke er forskel på de nye og de gamle oplag, og at det "selvfølgelig er underviseren selv, der har skrevet bogen":

- Der er absolut ingen forskel på oplaget fra 2011, som du kan købe billigere af en tidligere studerende og så oplaget fra 2014 som står på semesterplanen.

Og så får de stolte studenters fremtidsdrømme og håb et sidste skud, inden reality-baben slipper tasterne:

- Når I endelig er færdiguddannet, kan I sikkert ikke få et arbejde, fordi I alle sammen har valgt at studere et eller andet dumt såsom "Markedsføringskommunikation og økofilosofi i et speltsamfund med speciale i moderne dans".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.