Nicole Kidman bryder tavshed efter farens død

Det var et stort chok for skuespillerinden, Nicole Kidman, da hendes far omkom for få uger siden, men nu takker hun fans for støtten.
Nicole Kidman har altid omtalt din nu afdøde far i positive vendinger.
Nicole Kidman har altid omtalt din nu afdøde far i positive vendinger. Foto: Chris Polk/AP

Den australske filmstjerne Nicole Kidman bryder for første gang tavsheden, efter at hendes far, Anthony Kidman, tidligere på måneden døde på tragisk vis.

På hendes mands, Keith Urbans Facebook-profil udtrykker parret både sorg over tabet og taknemmelighed for støtten fra fans.

- Vi vil bare takke alle for deres kærlighed og tanker i de sidste par uger. Vi er alle knuste, men tanken om, at vi er i hjerterne og i tankerne på andre er meget tryg. Vi sender kærlighed, skriver de.

75-årige Anthony Kidman, der var en anerkendt psykolog, omkom efter et hjerteanfald på et hotel i Singapore, hvor han besøgte sin anden datter, Antonia Kidman, og hendes mand og deres seks børn.

Indtil Kidman-parrets Facebook-opdatering mandag aften, har kun familiens talsperson, Wendy Day, udtalt sig og fortalt, at familien er i totalt chok og dyb sorg.

- Tid og privatliv er nødvendigt for at håndtere chokket og denne tragedie, lød det da

Antony Kidman var klinisk psykolog på Sydney's Royal North Shore Hospital. Samtidig var han direktør for det psykologiske fakultet på University of Technology i Sydney, og i 2005 blev han tildelt en australsk orden for sin indsats inden for klinisk psykologi.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.