Nicklas Bendtner har scoret: Ses med ny model

Den klubløse fodboldspiller ses med den New Zealandske model og skuespiller Reanin Tigerlily Johannink. Hun har tidligere dannet par med Nicki Bille.
Nicklas Bendtner ses sammen med Nicki Billes eks-kæreste Reanin Tigerlily Johannink.
Nicklas Bendtner ses sammen med Nicki Billes eks-kæreste Reanin Tigerlily Johannink. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpic/arkiv

Ifølge Ekstra Bladet har den danske forward Nicklas Bendtner scoret på ny.

Det er dog ikke på fodboldbanen, hvor han fortsat er uden arbejdsgiver, han har scoret. Han har scoret uden for banen og ses nu med den newzealandske model og skuespiller Reanin Tigerlily Johannink.
 

Ifølge avisen lod de sig se for første gang sammen i offentligheden ved koncerten med Beyonce i Parken.

Reanin Tigerlily Johannink lægger desuden billeder af sig selv og Niclas Bendtner ud på Snapchat, hvor hun kan følges under brugernavnet ReaninTigerLilly.

28-årige Nicklas Bendtner er ikke sat i forbindelse med en ny klub siden bruddet med tyske Wolfsburg i slutningen af april. Han træner dog i FC København.

👌🏻

A photo posted by Nicklas Bendtner (@bendtner3) on

Reanin Tigerlily Johannink har tidligere dannet par med en anden dansk fodboldspiller. I 2011 dannede hun således par med Nicki Bille, som nu spiller i den polske klub Lech Poznan.

I hjemlandet er Reanin Tigerlily Johannink kendt for at have medvirket i tv-serier og et par film, som dog ikke har skaffet hende det store gennembrud.

Hun gør sig også som undertøjs-model.

🌊💚 #MERMAID 💚🌊 #cabo #mexico #happyplace #paradise #ineverwanttoleave #bikinilife

A photo posted by Reanin Tigerlily Johannink (@reanintigerlily) onWhatup Liquid Lounge!? It's hooooooooooot up in hur! ☀️☀️☀️ #AriaHotel #Cabana #Vegas #beachbunny #bikini

A photo posted by Reanin Tigerlily Johannink (@reanintigerlily) on

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.