Morten Olsen fuldender Serbien-trup efter venskabskamp

De tre ledige pladser i EM-kval-truppen mod Serbien bliver besat efter venskabskampen mod Montenegro.

Morten Olsen mangler at udtage tre spillere til EM-kvalifikationskampen mod Serbien på hjemmebane i Telia Parken.

Hvem, de tre sidste spillere i truppen bliver, beslutter landstræneren sig først for efter venskabskampen mod Montenegro.

- Jeg udtager de sidste spillere efter venskabskampen. Så har jeg forhåbentligt et overblik over, hvad vi mangler, og hvordan den nuværende trup er, siger Morten Olsen.

Landstræneren har udtaget syv spillere fra U21-landsholdet til venskabskampen, og det kan godt blive blandt dem, at Morten Olsen finder de sidste spillere til Serbien-kampen.

- Det er oplagt, at jeg først og fremmest ser på, hvordan U21-spillerne klarer sig, siger landstræneren.

Angriberne Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen meldte tidligere på ugen afbud til de forestående landskampe, og derfor er Morten Olsen på udkig efter en ekstra angriber.

- Vi skal danne os et overblik over, hvilke positioner, vi er sårbare på. Men, det er klart, at når to angribere melder fra, så skal vi mindst udtage én angriber mere, siger landstræneren.

Morten Olsen ser frem til venskabskampen mod Montenegro, som skal bruges som forberedelse forud for EM-kvalifikationskampen mod Serbien. Det er her de sidste aftaler skal på plads.

- Vi skal bruge kampen til at fokusere på mulighederne mod Serbien, så vi er bedst muligt forberedt. Men vi skal også tage hensyn til, at det er en vigtig kamp, som venter os. Derfor skal vi vurdere hvem, som skal spille fuldtid og hvem, der skal spares, siger Morten Olsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.