Mors foto af flink 'Fakta-fyr' hitter på Facebook

Billedet af en børnevenlig kassemedarbejder får tonsvis af like's.
To gør arbejdet bedre end en. Især når yngste medarbejder er en frisk pige på halvandet år.
To gør arbejdet bedre end en. Især når yngste medarbejder er en frisk pige på halvandet år. Foto fra Faktas Facebook-side taget af Cathrina Børglum Alcott?

Den 17-årige Fakta-medarbejder Søren Mikkelsen fra Skalborg i Nordjylland er blevet hverdagens helt i Facebook-land. Det er den smilende fyr, fordi han i sidste uge tog sig godt af en lille pige, der ventede i kassekøen med sin mor.

Pigen er halvandet år og hedder Penny. Det er hendes mor, Cathrina Børglum Alcott, der har sørget for at gøre Søren Mikkelsen berømt på det sociale medie.

Årsag? Han tog lille Penny på skødet, efter hun havde udvist stor interesse for hans job bag kassen.

-  Hun kom ind og sidde på hans skød, mens varerne kørte igennem, og faktisk ville hun slet ikke ud derfra igen. Det var rigtig god service, og så kunne jeg stå og pakke varerne uden at skulle holde øje med hende samtidig, fortæller den glade mor til TV2.dk.

Hun blev så glad over oplevelsen, at hun har lagt et billede af situationen ud på Faktas Facebook-side, hvor hun med søde ord og en glad smiley takker for den gode service. Se hendes opslag her.

I skrivende stund har 8.000 liket fotoet.

Den 17-årige kassemedarbejder Søren Mikkelsen fortæller til TV 2, at de mange positive reaktioner i dén grad er kommet bag på ham:

- Det er super fedt. Jeg har altid været en af de mere friske typer, der altid har et smil på læben og snakker med kunderne, når de står ved kassen, siger den 17-årige Fakta-fyr, der med sin handling måske har sørget for, at Fakta om 15-16 år får endnu en frisk medarbejder ved kassen ...

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.