Mistænkelig kuffert fik Tivolis hovedindgang spærret af

Området ved Tivolis hovedindgang blev spærret af, efter at der blev fundet en mistænkelig kuffert.
Hovedindgangen ved Tivoli blev spærret af, efter der er fundet en mistænkelig kuffert. Den viste sig dog at være ganske uskadelig. (Genrefoto)
Hovedindgangen ved Tivoli blev spærret af, efter der er fundet en mistænkelig kuffert. Den viste sig dog at være ganske uskadelig. (Genrefoto) Foto: Kristian Kirk Mailand/maimento/Colourbox

Gæster på flere af Tivolis restauranter blev bedt om at forlade stedet torsdag eftermiddag, og Tivolis hovedindgang blev spærret af.

Grunden var, at der var fundet en mistænkelig kuffert, som skulle undersøges af politiets bomberyddere. Men der var intet farligt i kufferten, meddeler Københavns Politi på Twitter.

Afspærringen er torsdag eftermiddag lidt inden halv fem blevet ophævet, men der er stadig kø mange steder. Politiet råder til, at man kører forsigtigt.

Kufferten blev fundet kvart over to, og området ved hovedindgangen evakueret. På restauranterne fik gæsterne at vide, at der var en bombetrussel, fortalte en Tivoligæst til Ritzau.

- Vi sad i Grøften og spiste, da vi fik at vide, at vi skulle forlade stedet, sagde gæsten Marianne Broadbery.

Sammen med andre evakuerede stod hun torsdag eftermiddag ved Plænen i Tivoli.

- Vi spurgte, om det var på grund af en bombetrussel og fik at vide, at det var tilfældet, sagde hun.

Pressemedarbejder i Tivoli Ellen Dahl og politikommissær Lars Krabbe fra Københavns Politi vil hverken be- eller afkræfte, at der er indløbet en bombetrussel mod Tivoli.

- Men jeg kan fortælle, at det eneste, vi er i gang med at undersøge, er den mistænkelige kuffert, sagde Lars Krabbe torsdag eftermiddag, inden afspærringen blev ophævet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.