Millionærdatter på bistand: Jeg trænger til støtten

Hovedpersonen i "Millionær på bistand", Anne Mette Beckmann, lader sig ikke gå på af den megen kritik, der har været i kølvandet på dokumentaren.
- Det er meget dømmende mennesker med fordomme og en lille verden, der sender sådan nogle beskeder, siger Anne Mette Beckmann om de mennesker der har været fordømmende over for hende.
- Det er meget dømmende mennesker med fordomme og en lille verden, der sender sådan nogle beskeder, siger Anne Mette Beckmann om de mennesker der har været fordømmende over for hende.
Foto: Stv/Frederik Bondesen

Der har været en del blæst og debat om Anne Mette Beckmann, som de danske tv-seere har kunnet følge i "Millionær på bistand" på TV 2.

I dokumentaren lægger Anne Mette Beckmann ikke skjul på sit tidligere liv med masser af luksus i Portugal og Frankrig og et liv med nydelse og ingen arbejde.

Det har hun fået på puklen for og er blevet kaldt for doven og det, der er værre. Men hun har også fået en masse støtte og tilbud om hjælp til at finde et sted at bo.

- Jeg synes, det er fantastisk rørende, og jeg er glad for, at så mange mennesker er interesserede i min skæbne. Jeg er meget taknemlig for den støtte, jeg får - den trænger jeg til, siger Anne Mette Beckmann blandt andet til TV 2.

Støtten giver hende håb og kræfter til at kæmpe videre.

I begyndelsen påvirkede det hende meget, når hun blev kritiseret.

- Men jeg er hurtigt kommet over det, fordi jeg har forstået, at det er meget dømmende mennesker med fordomme og en lille verden, der sender sådan nogle beskeder. Så nu tager jeg mig ikke af dem mere, siger Anne Mette Beckmann til TV 2.

Håb om bistand

Indtil for ti år siden levede Anne Mette Beckmann i udlandet et overklasseliv for en stor familiearv, men hun vendte tilbage til Danmark tidligt på efteråret 2015 efter hendes mors død.

62-årige Anne Mette Beckmann håbede på bistand nok til at skabe sig en tilværelse i Danmark.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.