Messerschmidt revser DF-afhopper: "Forvirret pige"

Den berygtede politiker har ikke andet til overs end hovedrøsten og kritik af sin kollega i Europa-Parlementet Rikke Karlsson, der har meldt sig ud af Dansk Folkeparti.
Morten Messerschmidt ryster ikke over beskyldninger om snyd i Europa-Parlamentet. 
Morten Messerschmidt ryster ikke over beskyldninger om snyd i Europa-Parlamentet.  FOTO: Scanpix

- Det virker på mig mest af alt som om, hun er en lidt forvirret pige, der kommer fra Rebild til Bruxelles, og ikke kan overskue, hvad der sker omkring hende.

Sådan siger Morten Messerschmidt til BT som en reaktion på, at partikollegaen Rikke Karlsson har meldt sig ud af Dansk Folkeparti med anklager om, at Morten Messerschmidt skulle dække over fondsmidler.

Hård dom

Udmeldingen skete i en pressemeddelelse, der er udsendt tirsdag morgen og her nævner Rikke Karlsson, at Morten Messerschmidt blandt andet skal have skjult regnskaber fra to partipolitiske fonde, hvor han er formand for den ene.

Det er overraskende læsning for Morten Messerschmidt:

- Det er det glade vanvid at forstille sig, at vi skulle hemmeligholde noget som helst. Alle regler er overholdt til punkt og prikke, regnskaberne ligger til skue på Europa-Parlamentets hjemmeside. Jeg forstår ganske enkelt ikke, hvad Rikke Karlsson ikke har kunnet få svar på, siger han til BT.

De to skiltes da også på god fod sidste gang de så hinanden.

- Jeg blev meget overrasket, da jeg hørte det, for ikke mere end en uge siden, vi sad i Strasbourg, hvor vi diskuterede politik og talte privat. Stemningen var rigtig god, og vi skiltes med kindkys, siger Messerschmidt til Ritzau.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.