Mand med klovnedukke på spil: Lokkede små piger

I Helsinge fik to piger på 10 og 11 år en ubehagelig oplevelse på vej til skole.
Nordsjællands Politi har torsdag gennemført en række samtaler med børnene på politistationen i Hillerød, erfarer Ekstra Bladet efter at have talt med forældre til børn på skolen.
Nordsjællands Politi har torsdag gennemført en række samtaler med børnene på politistationen i Hillerød, erfarer Ekstra Bladet efter at have talt med forældre til børn på skolen. Foto: SCANPIX arkiv

Nordsjællands Politi undersøger lige nu, om en mulig børnelokker er på spil i Helsinge. Manden prøvede på en meget usædvanlig måde at lokke to piger på 10 og 11 år med sig onsdag morgen, mens de var på vej i skole. Det skriver Ekstra Bladet.

Vagtchef ved Nordsjællands Politi, Peter Gottlieb Olesen, fortæller til Ekstra Bladet, at de to piger uafhængigt af hinanden har fortalt, at de er blevet forsøgt lokket med af manden, som gik rundt med en klovnedukke på armen.

De to piger var på vej i skole, da de ved et fodgængerfelt angiveligt mødte manden med klovnedukken. Også andre af skolens børn har sagt, at de har set manden, der 'bad dem om at komme med sig'.

- Vi har vejledt skolen og forældrene med henblik på at få lavet en politianmeldelse. To piger har set det her, men vi vil gerne have, at skolen finder ud af, om flere har oplevet, at manden har henvendt sig til dem, inden vi starter en sag op, siger Peter Gottlieb Olesen til Ekstra Bladet.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på tlf. 114, hvis du kan bidrage med oplysninger i sagen.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.