Mainz: Kasper Hjulmand er på orlov

Kasper Hjulmand er fortsat ansat i tyske Mainz, som kalder hans fyring for et halvt år siden for en orlov.
Kasper Hjulmand er formet stadig ansat i tyske Mainz, som fyrede danskeren for over et halvt år siden.
Kasper Hjulmand er formet stadig ansat i tyske Mainz, som fyrede danskeren for over et halvt år siden. Foto: Malte Christians/free

Den danske toptræner Kasper Hjulmand blev for over et halvt år siden fyret fra jobbet som cheftræner for Bundesligaklubben Mainz.

Alligevel hæver Kasper Hjulmand fortsat sin løn og er stadig ansat i klubben og bosat i byen.

Ifølge den tyske klub, så er Hjulmand blot på orlov, skriver BT.

- Kasper Hjulmand er stadig ansat hos os, selv om han for tiden er på orlov. For tiden er der ingen forhandlinger om en fratrædelsesordning, og Mainz betaler fortsat hans månedsløn til ham, siger klubbens manager Christian Heidel til BT.

Ifølge avisen foregår der i kulissen et spil, hvor klubben forsøger at køre danskeren træt, da han formelt står til rådighed for Mainz, mens han er forhindret i at tiltræde et andet job. Baggrunden skulle være at slippe billigere ud af kontrakten med Kasper Hjulmand, der løber i endnu små to år.

Kasper Hjulmand håber ifølge BT's tyske pressekilder omvendt på at indgå en aftale om et forlig med klubben, hvor man bliver enige om et engangsbeløb, der løser parterne fra alle forpligtelser over for hinanden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.