Lina overvejer at stoppe: Det gør ondt

Lina Rafn overvejer om hendes karriere som dommer i X Factor snart bør slutte.
Lina Rafn er træt af de tæv hun får fra de andre dommere for sine sangvalg til sin færøske deltager Jógvan. Faktisk så træt, at hun helt overvejer at stoppe, siger hun til B.T
Lina Rafn er træt af de tæv hun får fra de andre dommere for sine sangvalg til sin færøske deltager Jógvan. Faktisk så træt, at hun helt overvejer at stoppe, siger hun til B.T Mathias Bojesen, Scanpix

Lina Rafn har fået barske kommentarer med på vejen for sit valg af sange til sin færøske deltager Jógvan. Og det er hun træt af, for hun mener selv, hun spiller efter reglerne.

Det skriver B.T

-Jeg er frustreret over problemet, selvfølgelig er jeg det. Men jeg er kun rigtig frustreret, fordi man bruger det imod mig, at jeg spiller efter reglerne, og det har gjort mig rigtig ked af det. Og jeg ved godt, at sådan skal jeg ikke have det. Og det er måske også derfor, at jeg bare skulle lade være med at lave det (jobbet som X Factor-dommer, red.). For jeg kan ikke adskille ’tv-mig’ fra ’mig-mig’, it’s all me. Og derfor gør det ondt hele vejen igennem, fortæller Lina Rafn til B.T.

Selvom hun er ked af det, mener hun ikke, der er så meget at stille op. For hvis noget skal ændres, så skal man ændre på de andre dommeres karaktertræk og det ser hun ikke for sig som realistisk. Hun siger videre til B.T.

-Du kan jo heller ikke få drengene til at skrue ned, for Remee blomstrer jo kun, når hans ambitionsniveau er så højt, som det er, og Thomas blomstrer jo kun, når han får lov til at være en nar indimellem. Og hvis du amputerer dem, for at jeg skal have det bedre, så amputerer du programmet. Så måske man bare skal finde en, der har lidt hårdere hud eller er bedre til at manipulere, så måske det bare er mig, der skal skiftes ud, og så må 'Mrs. Sensitive' blive hjemme og lave noget andet, siger hun.

Kilde: B.T

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.