Lille dreng bidt af kongeboa i Randers Regnskov

Drengen kom angiveligt for tæt på slangen, der dog ikke er giftigt.
En hollandsk dreng blev bidt af en kongeboa i Randers Regnskov. Her er det netop en kongeboa som en dreng kæler med i Zoologisk Have i København.
En hollandsk dreng blev bidt af en kongeboa i Randers Regnskov. Her er det netop en kongeboa som en dreng kæler med i Zoologisk Have i København. Foto: Brian Bergmann/arkiv/Scanpix

En hollandsk familie fik sig en gevaldig forskrækkelse, da de lørdag var i Randers Regnskov.

Deres lille dreng blev bidt af en kongeboa omkring klokken 15.00, fortæller et vidne til BT.

- Jeg kom i et tempel, hvor slangerne befinder sig, og pludselig hører jeg nogle forældre råbe op. De trækker deres barn ind til sig, og faderen står og suger blod ud af sin søns arm, siger Esben, der vurderer, at drengen var omkring to tre år gammel.

Han ønsker ikke at oplyse efternavn.

Randers Regnskov bekræfter hændelsen, men maner til ro. Kongeboaer er kvælerslanger, der lever af fugle og mindre pattedyr, fortæller souschef i Randers Regnskov, Tina De Linde.

- Han har fået et sår på hånden, der hvor den har bidt ham. Han græd selvfølgelig og var chokeret. Forældrene, der var hollændere, blev også forskrækkede, men de er rolige igen, og drengen er kørt til sygehuset for at få en stivkrampe-indsprøjtning og en pencilinkur. Vi har fået besked om, at han har det godt igen, siger hun til BT.

Tina De Linde fortæller, at slangeangreb er sket et par gange før i løbet af de 15 år, der har været fritgående slanger i den kunstige, kronjyske regnskov. Men der er umiddelbart ikke noget galt med sikkerheden, mener souschefen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.