Laudrup kalder landstrænersnak hypotetisk

Michael Laudrup har nok at gøre med trænerjobbet i Lekhwiya og gider ikke forholde sig til landstrænerjobbet.
- Det er et hypotetisk spørgsmål af den simple årsag, at jobbet er besat, siger Laudrup.
- Det er et hypotetisk spørgsmål af den simple årsag, at jobbet er besat, siger Laudrup. Foto: STR/AP

Det er ikke aktuelt at spekulere i, om Michael Laudrup skal være landstræner, når Morten Olsens kontrakt udløber i sommeren 2016.

Det mener Laudrup i hvert fald selv, når Lekhwiya-træneren bliver spurgt direkte om det.

- Jeg ved godt, at det selvfølgelig altid er interessant ud fra en dansk journalistisk vinkel at spørge Michael Laudrup om det danske landshold. Det er jo ikke første gang og nok heller ikke sidste.

- Men det er et hypotetisk spørgsmål af den simple årsag, at jobbet er besat, siger Laudrup.

Landstræner Morten Olsen har kontrakt frem til sommeren 2016, men man ved aldrig, om han kunne finde på at fortsætte, påpeger Laudrup.

- Jeg kan også huske for nogle år siden, jeg tror, det er fire år siden, at alle sagde, at nu stoppede Morten sandsynligvis, og han sidder der stadigvæk.

- Så det sagde man også for flere år siden. Men uanset hvordan man vender og drejer det, så er det hypotetisk spørgsmål.

- Jeg vil ikke svare på et job, som er besat. Og i øvrigt har jeg også et job, så det er hvis, hvis og hvis, lyder det fra Laudrup.

Han vil først tage stilling til det, hvis det skulle blive aktuelt, og han ved ikke, om han er spil til den tid.

- Der er ingen, der kan svare på det. Det er ude i fremtiden, og der kan ske meget i fremtiden. Det kan være, jeg er træner til den tid. Det kan være, jeg ikke er. Det kan være Morten tager fire-seks år mere.

- Så den dag jobbet eventuelt bliver ledigt, og den dag jeg eventuelt bliver spurgt, så tager jeg stilling til det. Der er ingen grund til at bruge energi på det nu, siger Laudrup.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.