Læserne afslører: Vores pinligste ferieoplevelser

Ups, der røg bikinien af. Læserne deler deres floveste feriebommerter.
Det kan være pænt flovt, hvis badetøjet ryger af foran en flok turister.
Det kan være pænt flovt, hvis badetøjet ryger af foran en flok turister. Scanpix / modelfoto

Hvad er din pinligste ferieoplevelse? Det spørgsmål har flere af Avisen.dk's læsere svaret på. Du kan også dele din feriebommert anonymt her.

Vi har samlet nogle af de bedste læserhistorier.

Hov, så røg bikinien!

- Jeg var på ferie i Italien, og en dag ved poolen var der en svømmekonkurrence. Jeg er konkurrencesvømmer, og tænkte derfor at det skulle jeg da være med til. Det var en hurtig beslutning i sidste øjeblik, så jeg fik en plads helt ude i siden, fortæller en kvindelig læser om en ferie i 2012.

- Men da jeg så lavede hovedspring røg min ikke-svømme-velegnede bikini af, og jeg lå febrilsk og prøvede at få den på i vandet. Eftersom jeg svømmede yderst ved kanten, stod der en masse mennesker lige over mig. Jeg fik endelig bikinien på, og kom i mål som den sidste. Derefter gik jeg med fuld fart ud af poolområdet, og havde ikke lyst til at komme tilbage, fortsætter læseren, der var 14 år på det tidspunkt.

Chok-fund i bagagerummet

Hans har båret rundt på sin pinlige ferieoplevelse siden 1968, hvor han var på weekendtur med sin arbejdsplads.

- På turen var der en kollega, som var nordmand. Han var ikke van til at drikke spiritus, så da vi skulle hjem, gik han i forvejen ud til min bil. Jeg havde ikke drukket, så jeg var chauffør på turen. Da vi andre kom ud til min bil, kunne bi ikke finde nordmanden. Så vi tænkte, han havde fået køre lejlighed med en anden, fortæller Hans, der dengang var 20 år.

- Vi satte næsen hjemad. Da vi havde kørt lidt, hørte vi nogle bankelyde fra bilen. Vi stoppede og lydene stoppede. Det var en gammel Obel, som jeg havde købt fra min far for 1000 kroner. Vi startede igen og lydene blev endnu højere, så vi standsede igen. Jeg gik hen til bagage rummet og åbnede det. Der lå nordmanden, helt grøn i ansigtet. Han var krøbet ned i bagage rummet, fordi han frøs, fortsætter han.

Ville politiet mon tro på den?

Hans kan ikke lade være med at tænke på, at han nær aldrig havde opdaget den forvirrede nordmand, hvis ikke det havde været for larmen. Han kiggede nemlig aldrig i bagagerummet, så hvis nordmanden var besvimet, kunne han have ligget der, til han døde, og en intetanende Hans kunne være kørt rundt med sin afdøde kollega i bagagerummet.

- Tror I politiet ville havde troet på den historie? spørger Hans.

En fremmed dame på værelset

En anden og mindre makaber feriebommert fandt også sted for mange år siden, nemlig i 1970.

Under en rejse til Østrig overnattede en læser, der dengang var en ung mand, på et hotel, og gik op på sit værelse efter en våd og festlig aften.

- Da jeg kom til mit værelse, var der flyttet en dame ind. Hun var heldigvis ikke hjemme. Jeg kunne se på hendes tøj i klædeskabet at det var en ung pige. Jeg gik ud for at se, om jeg havde set rigtig på værelsennummeret. Det havde jeg. Nu var gode råd dyre. Hvor skulle jeg så sove om natten? fortæller læseren.

Det var naboens skyld

Han henvendte sig til receptionen, og efter en del forviklinger og sporglige problemer viste det sig, at den unge kvinde havde invaderet hans værelse, fordi hotellet havde flyttet den unge mand til et andet værelse ved en fejl. Hans nabo havde nemlig bedt om at blive flyttet, og så havde hotellet forvekslet de to gæster.

- Hvis nu den unge dame havde været hjemme, da jeg beruset var kommet ind på værelset, var det måske ikke så godt, slutter læseren.

Del din egen pinlige ferieoplevelse med os her - helt anonymt - og klik "send":

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.