Læs familien Heicks rørende hilsen

Annette Heick og hendes hårdt tilskadekomne mand Jesper har lagt en sød hilsen på Instagram til de mange danskere, der har støttet dem efter hans slemme ulykke i Thailand.
Hele familien - Jesper Vollmer, Annette Heick og sønnerne Storm og Eliot samlet på Rigshospitalet.
Hele familien - Jesper Vollmer, Annette Heick og sønnerne Storm og Eliot samlet på Rigshospitalet. Instagram

Annette Heick og hendes mand Jesper Vollmer har kæmpet deres livs hårdeste kamp de seneste uger. Det, der skulle have været en dejlig og afslappende familieferie i Thailand, endte som et mareridt, da Jesper Vollmer brækkede nakken under en badeulykke 21. januar.

Annette Heick har fortalt åbent om ulykken, der kunne have kostet hendes mand førligheden - eller selve livet.  Men takket være en hurtig indsats fra en tililende australsk læge - samt kompetente folk på hospitalet i Thailand - slap Jesper Vollmer nådigt, og han er nu i Danmark og indlagt på Rigshospitalet, hvor han er i bedring.

Annette Heick har travlt med at forberede forstillingen ’My Fair Lady’ i Aarhus, så parrets to sønner, Storm og Eliot, er for tiden hjemme hos bedsteforældrene, Keld og Hilda Heick.

Det går fremad

Men i weekenden samledes Annette og sønnerne omkring Jespers sygeseng, og så blev der ellers taget et fint selfie, som Annette Heick lagde på sin Instragram-profil med en rørende hilsen til de mange, der har sendt hende og manden venlige hilsner i den svære stund.

"Det har været meget rørende og overvældende at opleve midt i vores livs sværeste tid," skriver hun.

"Alle jeres beskeder er blevet læst og taget ind. Tak for støtte og kærlighed."

Ifølge updaten kan man endnu ikke sige noget om, hvor lang tid det tager, før Jesper, der er køkkenchef i kongehuset, er på benene igen. Men det sker, lover Annette Heick.

Denne søde hilsen lagde Annette Heick på sin Instagram-profil i går.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.