Kun en CL-triumf kan få topscorer til at forlade City
Trods elendige resultater i Europa lover Sergio Agüero Manchester City troskab, indtil lykken er vendt.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE


Selv om den engelske mesterklub Manchester City har mere end svært ved at gøre sig gældende i de europæiske kampe, skal klubben ikke frygte, at dens topscorer får kolde fødder.

Formstærke Sergio Agüero forsikrer nemlig, at han vil blive i klubben, indtil det lykkes at hjemføre Champions League-trofæet - også selv om det skulle vare mere end de fire år, hans nuværende kontrakt løber.

- Jeg vil ikke blot blive her i de resterende fire år, hvilket så vil være otte år i alt, jeg vil blive endnu længere - indtil vi vinder den (Champions League-titlen, red.), siger Agüero ifølge nyhedsbureauet AFP til flere engelske medier.

Mens Manchester City med massive pengeindsprøjtninger i ryggen har arbejdet sig op i toppen af det engelske fodboldhierarki, kniber det voldsomt med at overføre bedrifterne til det europæiske kontinent.

I de tre hidtidige deltagelser i Champions League er klubben to gange røget ud efter gruppespillet, mens det i sidste sæson blev til nederlag i første knockout-runde.

Bedre ser det ikke ud i år, hvor holdet er uden sejre i de første fire kampe og har kurs mod endnu en tidlig exit fra turneringen.

- Det er ikke den placering i tabellen, som vi ønsker, og det er heller ikke, hvad vi burde forvente, erkender Sergio Agüero.

- Men på trods af det, og på trods af, at vi har spillet fire kampe uden sejr, kan vi stadig gå videre, hvis vi vinder vores to sidste kampe.

- Ingen af de hidtidige kampe har været det rigtige City, og hvis vi ikke vender det i de sidste to kampe, kan vi kalde det den værste Champions League-deltagelse, klubben har haft, siger Agüero.

Først skal Manchester City dog i aktion i Premier League. Lørdag aften gælder det en udekamp mod bundholdet Queens Park Rangers.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.