Konen forlod Jens efter 32 år: Nu stiller han op i 'Landmand søger kærlighed'

Jens drømmer om en livsledsager med lidt former og som har let smil og gerne giver et kys.
Ole Andersen fandt sin Gitte i 'Landmand søger kærlighed'. Nu har TV2 taget hul på en ny sæson af den populære dating-serie.
Ole Andersen fandt sin Gitte i 'Landmand søger kærlighed'. Nu har TV2 taget hul på en ny sæson af den populære dating-serie. Foto:Scanpix/arkiv

TV2's storhittende dating-serie 'Landmand søger kærlighed' vender tilbage på skærmen senere i år.

TV-stationen har netop præsenteret de romantiske landmænd, som danskerne kan møde i den nye sæson. Alderspræsidenten er Jens på 60 år.

Jens har tre voksne børn og to børnebørn og kender alt til at leve sammen med en kvinde. Han har nemlig været gift i 32 år. Men hans kone forlod ham.

- Det var det værste øjeblik i mit liv, da min kone gik fra mig. Vi voksede lige så stille fra hinanden og havde ikke nogen intim kontakt de sidste to år, vi boede sammen, fortæller en ærlig Jens til tv2.dk.

Han har heldigvis ikke opgivet at finde en livsledsager og beskriver sig selv som ærlig, trofast og kærlig. Han vil gerne have en selvstændig kvinde, der har let til smil og som gerne giver et dejligt kys engang imellem.

- Det skal helst ikke være en, der er alt for tynd og heller ikke en, der er alt for tyk, men en midtimellem. Gerne en, der har lidt facon, siger Jens til TV2.

Tilgengæld for kys og kærlighed, så laver Jens gerne maden, men indrømmer han ikke er den bedste til det. Han griber også gerne støvsugeren og gulvmoppen, og når ugen går på hæld, så må der gerne være vin i glassene.

Ellers står den på modeltog, havearbejde, hunden Pippi og ikke mindst børn og børnebørn. Tænder han for en skærm surfer han på internettet ,og på tv ser han gerne en romantisk film eller James Bond.

Og så følger Jens med i ’Landmand søger kærlighed’ og ’Vild med dans’.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.