Kendte danskere viser kiksede teenage-billeder frem

Se Instagram-billederne, hvor flere danske kendisser hudløst ærligt viser frem, hvor kiksede de egentlig var i deres teenageår.
Thomas Skov er én af de danske kendisser, der har valgt at udgive et billede af, hvordan han så ud som teenager.
Thomas Skov er én af de danske kendisser, der har valgt at udgive et billede af, hvordan han så ud som teenager. Foto: Olufson Jonas/Polfoto

At huske tilbage på teenageårene kan for mange være en gruopvækkende oplevelse, hvor især bumser, kikset tøjstil og overilede frisørbeslutninger står stærkt i erindringen.

Til trods for at flere måske ville ønske, at det var muligt at slette alle beviser for, at denne periode faktisk fandt sted i deres liv, er flere danske kendisser nu gået en helt anden vej.

I disse dage kan man nemlig se billeder på Instagram, hvor blandt andre tv-værterne Jacob Riising og Thomas Skov samt komikeren Geo viser, hvordan de så ud i deres teenageår. Ved billederne beskriver de samtidig, hvad der i deres mening, er det bedste ved at være teenager.

- Det fedeste ved at være teenager er, at man kan ligne en komplet idiot, men først opdage det mange år senere. På billedet er jeg 16 år gammel og klar til fest, og selv om det ligner noget fra 70'erne, er det taget i 2000!, skriver Thomas Skov til sit billede på Instagram.

Tv-vært Jacob Riising fastslår også, hvad han mener, er det fedeste ved årene som teenager.

- Det fedeste er, at alt kan lade sig gøre, og at man ikke er bange for en skid, skriver Jacob Riising.

De danske stjerners valg om at tænke tilbage på starten af deres ungdomsår er truffet i forbindelse med DR3's nye tema omhandlende teenagere.

Se billedet af Jacob Riising her.

Se billedet af Thomas Skov her.

Se billedet af Geo.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.