Kendisfrisør vil donere sæd: Leder efter mor til sit barn

Dennis Knudsen håber han kan blive far ved at donere sæd til en kvinde, der mangler en donor.
- Tidligere har jeg været meget åben om, hvem jeg prøvede at få et barn med. Det vil jeg ikke denne her gang, siger Dennis Knudsen.
- Tidligere har jeg været meget åben om, hvem jeg prøvede at få et barn med. Det vil jeg ikke denne her gang, siger Dennis Knudsen. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Scanpix/arkiv

Dennis Knudsen ønsker sig brændende et barn.

Det har tidligere fået ham til at lede efter rugemor, men nu forsøger kendisfrisøren sig med en anden taktik. Han vil være sæddonor. På instagram har han derfor for en uge siden delt et opslag, hvor han søger en kvinde, der mangler en donor.

Til Ekstra Bladet fortæller Dennis Knudsen, at der har været god feedback på opslaget, og det er han glad for. Han vil dog ikke fortælle meget mere.

- Tidligere har jeg været meget åben om, hvem jeg prøvede at få et barn med. Det vil jeg ikke denne her gang. Jeg vil gerne holde det privat, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Rugemor-projektet er han gået helt væk fra.

- Jeg har tænkt det igennem en gang til og er kommet frem til, at et lille barn også har krav på en mor, lyder det fra Dennis Knudsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.