Kedelig overraskelse: Kniv fundet i kagemand fra Føtex

Familie fik sig en kedelig overraskelse, da de fejrede datterens ti års fødselsdag. De fandt nemlig en kniv indbagt i kagemanden, der var købt i Føtex.
Familie på Amager har købt kagemand i Føtex for sidste gang
Familie på Amager har købt kagemand i Føtex for sidste gang Foto: Colourbox

Det går ikke så godt for Føtex med at sælge kagemænd til deres kunder.

I august måned fik de solgt en kagemand, der indeholdt noget af en misforståelse i forhold til bestillingen.

LÆS: Pinligt: Føtex-bager i kæmpe brøler

Dengang var historien heldigvis til at smile af, men det var det ikke, da en familie i weekenden ville fejre deres datters ti års fødselsdag med en kagemand fra Føtex købt i Amager Centret, skriver Ekstra Bladet.

Efter at have spist hvad de kunne af kagemanden, ville moren skære resten af kagemanden ud. Her skar hun sig på noget, der bestemt ikke plejer at være i en kagemand. Det viste sig at være en urtekniv med takker:

"Min kone stak sig på den, men uden dog at komme noget alvorligt til. Men det kunne jo være gået helt galt, og hvad med det smeltede plastikhåndtag, der kunne have forgiftet hele kagemanden," siger faren til Ekstra Bladet.

Mandag vendte familien så tilbage til Føtex for at få en forklaring og en undskyldning. de måtte vende hjem med to poser slik og noget sodavand. En undskyldning fulgte ikke med. Ekstra Bladet har siden været i kontakt med pressechef i Dansk Supermarked, Mads Grand.

Her faldt dog både en beklagelse og en undskyldning, som han bad Ekstra Bladet give videre. Familien har accepteret undskyldningen, men vil kigge sig om efter en anden bager, når datteren fylder 11 år.

Du kan se et billede af urtekniven med det smeltede plastikhåndtag i linket nedenfor.

Kilde: EB.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.