Kan være psykisk ustabil: Far stukket af med tre-årig datter

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 37-årige Ulrik Klarskov, der er forsvundet med sin datter.
Ifølge politiet kan den 37-årige mand være psykisk ustabil. Der er dog ifølge politiet ikke 'umiddelbar frygt' for datterens vebefindende.
Ifølge politiet kan den 37-årige mand være psykisk ustabil. Der er dog ifølge politiet ikke 'umiddelbar frygt' for datterens vebefindende. Foto: Colourbox

Opdateret: Pigen er nu fundet i god behold i Norge, og politiet har anholdt faren.

Københavns Vestegns Politi efterlyser mandag eftermiddag den 37-årige Ulrik Klarskov (se foto nederst i artiklen).

Ifølge en pressemeddelelse fra politiet er Ulrik Klarskov mistænkt for på Byvej i Hvidovre ca. kl. 9.30 i morges at have hentet sin tre-årige datter under anvendelse af vold/skub hos datterens bedsteforældre.

Datterens mor har fuld forældremyndighed. Ulrik Klarskov har alene ret til overvåget samvær med pigen. Derfor er der tale om unddragelse af forældremyndighed.

Ulrik Klarskov kørte ifølge politiet med sin datter fra adressen i Hvidovre i en mørkeblå VW Transporter med ukendt registreringsnummer og ikke set siden.

Ifølge politiet kan den 37-årige efterlyste mand være psykisk ustabil. Men der er dog ikke umiddelbart frygt for pigens velbefindende.

København Vestegns Politi anmoder borgere, der er bekendt med Ulrik Klarskovs færden, om at kontakte politiet på 43861448 eller 114.

Ulrik Klarskov beskrives som:

  • Almindelig til kraftig af bygning
  • Ca. 182 cm høj kort sort hår
  • Var på gerningstidspunktet iklædt gul trafik-arbejdervest og hvide arbejdsbukser

Hans datter beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • Har mellemlangt lyst hår
  • Var iført orange thermojakke og thermobukser

Ulrik Klarskov, som han ser ud på det foto, politiet har sendt ud med pressemeddelelsen. Foto: Københavns Vestegns Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.