Jes Dorph skælder ud: Fremstillet som en svag karakter

Da Jes Dorph tidligere på året holdt en tv-pause på grund af et alkoholmisbrug, behandlede danskerne ham godt, men det var en anden sag med medierne, kritiserer han.
Jes Dorph slår ud efter medierne. 
Jes Dorph slår ud efter medierne.  FOTO: Scanpix

I september smed Jes Dorph en bombe. Han meddelte i en pressemeddelelse, at han skulle i behandling for sit alkoholmisbrug og derfor måtte holde en pause fra Go Aften Danmark.

Han havde knap nået at være tilbage som vært på TV2, før han måtte holde en pause. Men heldigvis har pausen vist sig at være god for den populære vært, der kan fortælle til BT, at han igen er ovenpå:

- Jeg har det skide godt. Og jeg er kommet rigtig fedt i gang med arbejdet.

Roser danskerne meget

Der er blevet skrevet meget om Jes Dorphs misbrug både på nettet, aviser og sociale medier.

Jes Dorph fulgte hele tiden med i debatten, men det var ikke uden et par rynk på næsen.

Han fortæller, at 99 procent af al debat og tilbagemeldinger har været positive og gode. Især dem fra den almene dansker, der har ros ham for sin åbenhed og vist støtte.

Medierne har derimod været en skuffelse. De har fremstillet ham som en person med en svag karakter, kritiserer han i BT.

Nogle steder er min udmelding om min pause blevet fremstillet, som om jeg havde en svag karakter. Men det er ikke det, det handler om. Og sådan fornemmer jeg heller ikke, danskerne - i det jeg har læst - har opfattet det, siger han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.