Jes Dorph efter sygemelding: Jeg er snart tilbage

Tv-værten er tilbage på Facebook, hvor han langer ud efter nogle medier.
Efter knap en måneds tavshed er Jes Dorph tilbage.
Efter knap en måneds tavshed er Jes Dorph tilbage. Foto: SCANPIX arkiv

For en lille måneds tid siden måtte den populære tv-vært Jes Dorph-Petersen trække stikket for en periode. Netop som han var begyndt på 'Go' aften, Danmark', meldte han ud, at han tog en pause fra skærmen på grund af et for stort alkoholforbrug.

"Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask, lød ærligt fra Dorph, som derefter ikke udtalte sig om sit privatliv, før han i går lagde en update på Facebook.

I updaten skriver han, at han snart er tilbage på skærmen igen. Han sender en 'kæmpe hilsen' til sine Facebook-venner, men han benytter også lejligheden til at lange ud efter den del af pressen, der er gået tæt på hans privatliv efter sygemeldingen:

"Enkelte medier har holdt deres helt egen og ganske uskønne fest, hvor de erklærede mig degraderet til bunden af samfundets dybeste kløft. Kun fragmenter af det skrevne passer med realiteterne. Det har desværre ikke været munter læsning for mine nærmeste og mig selv, og forhåbentlig sidder der nogen journalister og chefredaktører og skammer sig - bare lidt. For min skyld gerne rigtig meget," lyder hans kritik.

Jes Dorph-Petersen skriver ikke, hvornår han igen vil være at finde på fjernsynet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.