Indbrud hos rystet Pia Olsen Dyhr: Var DR-program inspiration?

Få jer et arbejde, skriver SF-formanden på de sociale medier, efter hendes hjem er blevet raseret af indbrudstyve.
Pia Olsen Dyhr har været udsat for indbrud efter hun har været med i tv-programmet "Kender du typen".
Pia Olsen Dyhr har været udsat for indbrud efter hun har været med i tv-programmet "Kender du typen". Foto: Scanpix

"Mest af alt, så er jeg virkelig vred, men også rystet og ked af det."

Det skriver formanden for Socialistisk Folkeparti, Pia Olsen Dyhr, onsdag eftermiddag på sin Facebook-profil.

Hun fortæller videre, at hun og familien søndag kom tilbage fra en tur i Jylland og fandt hjemmet i Brønshøj gennemrodet.

"Alt var hevet ud på gulvet, gennemrodet og smidt rundt. Og jeg blev bare mega rasende."

Parti-formanden var mandag i forrige uge gæst i DR-programmet "Kender du typen" med Mads Steffensen som vært. I det populære program bliver kendte danskeres hjem vist frem og flere detaljer fra hjemmet trækkes frem, så to livstilseksperter skal kunne gætte, hvem der bor i huset.

Pia Olsen Dyhr mistænker indbrudstyvene for, at have set programmet for "... Måske havde tyven set "kender du typen" og blevet inspireret ...", skriver hun, men pointerer at der nok ikke er meget at komme efter:

"I virkeligheden har vi ikke særlig mange værdifulde ting - i hvert fald ikke ift. prisen, men værdifulde for mig og min familie."

Pia Olsen Dyhr har dog overskud til at rose politiet, som ankom kort efter anmeldelsen, ligesom de var søde ved hendes datter, som følte ubehag ved episoden.

Pia Olsen Dyhr bekræfter over for Ekstra Bladet, at hendes hjem har været udsat for indbrud.

- Ja, det er rigtigt. Vi kom hjem efter at have været væk lørdag til søndag. Og så var vores hjem fuldstændig raseret, siger Pia Olsen Dyhr til Ekstra Bladet.

Pia Olsen Dyhr ved ikke, om indbruddet hænger sammen med sin deltagelse "Kender du typen", eller om det er en tilfældighed. Hun siger dog til Ekstra Bladet:

- Men de gennemgik netop de ting, der blev vist frem på tv.

Pia Olsen Dyhr giver episoden og tyvene en hilsen og en afskedssalut, som kommer lige fra hjertet: "Vi har nu ryddet op. Sikret vores hjem yderligere. Så hold jer væk - indbrudstyve! Få et rigtig arbejde i stedet!"

Mest af alt, så er jeg virkelig vred, men også rystet og ked af det. I søndags kom vi hjem efter en tur til Jylland, for...

Posted by Pia Olsen Dyhr on Wednesday, March 16, 2016

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.