Hov! Politikers bror påkørt af Claus Hjort

Den tidligere minister Claus Hjort Frederiksen kørte ind i Lone Dybkjærs bror i et kryds i København.
Normalt er det en hjort, der bliver påkørt af en bil. I dette tilfælde sad hjorten selv bag rattet.
Normalt er det en hjort, der bliver påkørt af en bil. I dette tilfælde sad hjorten selv bag rattet. Folketinget.dk

Verden er lille - eller også det bare København, der er for lille til alle vores tidligere politikere, deres familiemedlemmer og køretøjer.

I hvert fald var både en tidligere minister og broderen til en anden politiker indblandet i et trafikuheld fredag formiddag i et fodgængerfelt i København. Det skriver B.T.

Direktør Bo Vincents, der er bror til den radikale politiker Lone Dybkjær, gik over fodgængerovergangen, da han pludselig blev ramt bagfra af en bil.

Bilen viste sig at indeholde den tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen, der var midt i en samtale i sin mobiltelefon via headset og ifølge Bo Vincent tydeligt irriteret over forstyrrelsen.

"Jeg er er et stykke ude i fodgængerfeltet, da jeg bliver ramt bagfra. Der sker mig ikke noget, men jeg bliver dødforskrækket. Jeg vender mig om og siger, at han kører ind i mig, hvorefter han verfer mig væk med hånden og fortsætter rundt og forsvinder," siger direktøren til B.T.

Claus Hjort Frederiksen bekræfter episoden, men hans version af historien er anderledes. Han kørte frem og drejede langsomt til højre, fordi han ikke troede, Vincent var på vej ud i fodgængerfeltet.

"Jeg må så jo have misforstået hans signaler, for han blev bare ved med at stå, hvorefter jeg begyndte at køre ganske langsomt frem for at dreje til højre. Så træder han et skridt ud. Jeg betragter det som et hændeligt uheld," siger Claus Hjort Frederiksen til B.T.

Han opfattede det ikke som om der var kontakt mellem bil og fodgænger, men siger, at han er ked af episoden.

Kilde: B.T.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.