Horsens-træner efter comeback: Uafgjort var udelukket

Bo Henriksen ville ikke nøjes med uafgjort imod Viborg i lørdagens kamp. Derfor masede Horsens på og vandt 4-2
Bo Henriksen ville ikke nøjes med uafgjort mod Viborg.
Bo Henriksen ville ikke nøjes med uafgjort mod Viborg. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Der findes en speciel vindervilje hos AC Horsens i øjeblikket. Selv om de var bagud 0-2 imod Viborg på udebane, formåede de alligevel at vende kampen og vinde 4-2 i lørdagens jyske opgør.

Gæsterne kom bagud 0-2 efter 25 minutters spil, men fik reduceret inden pausen. Dette mål gav dem en ny tro på tingene, da sejren nu var inden for rækkevidde.

- Vi kunne se, at Viborg begyndte at blive bange i slutningen af første halvleg. Derfor snakkede vi om i pausen, at vi ikke skulle gå efter et kryds, men at vi ville vinde, siger Horsens-træner Bo Henriksen.

- Vi lavede ikke om på konceptet eller vores formation, da vi kom bagud. Det er drengenes skyld, at det virkede, så det skal de have kæmpe cadeau for, siger træneren.

Horsens er nu inde i den top-6, som er nok til at komme i slutspillet. Dog er målsætningen en helt enden.

- Vi tænker slet ikke på det. Vi har en klar målsætning om, at hvis vi redder os i denne sæson, så det er et fodboldmirakel. Drengene skal bare være stolte af den placering, som vi har nu, siger Henriksen.

Udeholdets Lasse Kryger stod for det befriende mål, som reducerede stillingen til 1-2 og gav ny tro på tingene. Han scorede på en dødbold, hvor Horsens har været stærke i denne sæson., og målet viser, at man ikke skal lade dem stå uopdækket.

- Det var rigtig dejligt. Det var en lettelse, da jeg scorede til 1-2. De følte, at de havde os i sækken, men vi viste igen, at man ikke skal give os så mange dødbolde. Der er vi bare knivskarpe, siger Kryger.

Horsens' næste kamp er den 18. september, hvor de forsvarende mestre fra FC København besøger Casa Arena.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.