Grethe på 84 blev overfaldet - kan du hjælpe politiet?

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp i sag om brutalt røveri mod 84-årig kvinde fra Skive.
Midt- og Vestjyllands Politi leder efter to kvinder, som overfaldt en 84-årig dame fra Skive.
Midt- og Vestjyllands Politi leder efter to kvinder, som overfaldt en 84-årig dame fra Skive. Colourbox

Politiet i Midt- og Vestjylland beder nu offentligheden om hjælp til at finde to østeuropæiske kvinder, der fredag formiddag overfaldt og bestjal den 84-årige Grethe Nielsen i Skive.

I den forbindelse beder politiet borgerne kaste et blik på overvågningsvideoer fra Spar Nord i Skive, som viser de to gerningskvinder. Hvis man ser de to kvinder, bedes man kontakte politiet på 114.

SE OVERVÅGNINGSVIDEOERNE HER

Kort før hun blev overfaldet, var Grethe Nielsen inde i banken på gågaden i Skive for at hæve penge.

Uden at hun opdagede det, holdt de to østeuropæiske kvinder øje med hende. Det har politiet nu fået bekræftet via overvågningsbilleder fra bankes kameraer.

Da den 84-årige kvinde var ude for opgangen i huset, hun bor i, blev hun passet op af de kvinder, som på gebrokkent dansk spurgte om vej til hospitalet. Men da Grethe Nielsen vil hjælpe dem, hev kvinderne fat i hende og stjal hendes pose med de 3000 kroner, hun netop har hævet i banken, væltede hende omkuld og stak af.

Ifølge TVmidtvest er Grethe Nielsen er rystet, men har det efter omstændighederne godt.

- Jeg tør i hvert fald ikke længere gå alene ud, siger hun til TVmidtvest.

De to kvinder er efterlyst i hele landet, og Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne fra folk, der har set dem, skriver politiet på Twitter .

 

Midt- og Vestjyllands Politi henviser i dag til overvågningsklippene, som TVmidtvest viser på stationens hjemmeside. OBS: Grethe er 84, ikke 87, som der ellers står i tweetet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.