BETALT INDHOLD

Gode råd: Sådan giver du din kvinde orgasme hver gang

Her er de bedste metoder til at give din partner orgasme

Undersøgelser viser igen og igen, at rigtig mange kvinder simulerer deres orgasmer, når de er sammen med en partner.

Vil du gerne sikre dig, at din kvinde ikke faker sammen med dig, så læs med her.

Så mange kvinder simulerer deres orgasmer

Et nyt videnskabeligt studie fra Indiana University viser, at 85 % af de medvirkende mænd troede, at deres kvindelige partner fik orgasme under sex. Samme studie viste dog, at det kun var 64 % af disse kvinder, som rent faktisk opnåede en orgasme sammen med deres partner.

Derfor er vi, i samarbejde med Mathilde Mackowski fra Sinful.dk, gået på jagt efter de bedste metoder til at give kvinder orgasme under sex.

Her er de tre bedste sexstillinger til at give kvinden orgasme

På baggrund af en række ekspertudtalelser får du her de tre sexstillinger, der gerne skulle give kvinden orgasmegaranti hver gang, I har sex.

1.Missionærstillingen

Den klassiske missionærstilling er den sexstilling, som giver kvinder det største udbytte af et vaginalt samleje.

Dog pointerer den amerikanske sex-ekspert Lora Somoza, at det er vigtigt, at du som mand trænger ind i kvinden fra den rigtige vinkel.

”Klitorisstimulering er den bedste vej til orgasme for kvinden. Og ved at manden trænger op i hende diagonalt, skabes der mere friktion, hvilket medfører stimulering af klitoris under samlejet”, udtaler Lora Somoza.

2. Doggy-style

Ifølge den amerikanske sex coach Amy Levine er doggy-style en rigtig god sexstilling for kvinden af flere årsager:

”Doggy-style giver kvinden optimal kontrol under samlejet. Hun har bevægeligheden til at justere vinklingen, så det føles helt rigtigt for hende, hvilket giver de bedst mulige vilkår for stimulering af G-punktet”, fortæller hun.

”Samtidig kan manden komme til at stimulere hendes klitoris enten med hænderne eller med et stykke sexlegetøj”, afslutter Amy Levine.

I denne sammenhæng pointerer sexolog Gloria Brame, at stimuleringen af klitoris i doggy-style er altafgørende for, at kvinden opnår det seksuelle klimaks.

”Kvinden har langt større chance for at få en orgasme i denne sexstilling, hvis den kombineres med den manuelle stimulering af klitoris” udtaler Gloria Brame.

3. Skeen

Sexolog Megan Andelloux anbefaler denne sexstilling til de kvinder, som ikke bryder sig specielt meget om den dybe penetrering.

”Skeen er en god sexstilling, fordi den fokuserer på stimulering af den forreste del af vagina og bagud, hvor langt de fleste af kønsdelenes nerveforbindelser er samlet”, siger Megan Andelloux.

Megan Andelloux fortsætter: ”Denne sexstilling er behagelig, fordi det giver kvinden en mere stram følelse forneden.”

Sidst men ikke mindst er skeen oplagt til stimulering af klitoris.

Så hvis kvinden er på jagt efter mere stimulering fra partnerens fingre eller penis, så er denne sexstilling det bedste valg, ifølge Megan Andelloux.

Hemmeligheden bag kvindens orgasme

Samtlige eksperter er altså enige om, at hemmeligheden bag kvindens orgasme er stimulering af klitoris.

På baggrund af dette udtaler Mathilde Mackowski: ”Uanset hvordan man vender og drejer sig på lagnerne, er det utrolig vigtigt, at manden eller kvinden kan komme til at berøre klitoris, hvis kvinden skal opnå en orgasme.”

I den forbindelse anbefaler Mathilde Mackowski, at I tænker kreativt, når I eksperimenterer med de forskellige sexstillinger. Og her mener hun, at sexlegetøj kan være et rigtig godt værktøj at have med under dynen.

”I nogle stillinger er det svært at nå kvindens klitoris. Her kan det være en fordel at benytte en parvibrator, som sidder fast og effektivt stimulerer klitoris med målrettede vibrationer”, afslutter Mathilde Mackowski.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.