Glad Seebach afslører fælles passion med kæresten

Den populære sanger elsker mad, og det gør hans kæreste heldigvis også. Derfor har de netop været en smuttur i Madrid for at smage på de spanske godter.
Rasmus seebach med sin kæreste Julie Teglhus.
Rasmus seebach med sin kæreste Julie Teglhus. FOTO: Scanpix

Når sangeren Rasmus Seebach ikke står på en scene, holder han af at bruge tid på sin kæreste og spise god mad, og heldigvis kan de to ting nemt kombineres. 

- Jeg har fundet en pige, der godt kan lidt at spise. Det betyder rigtig meget for mig. Vi har lige været en smuttur til Madrid. Det er en virkelig fed by. Masser af dejlig mad og god vin. Jeg vil sige, at jeg var der for at spise god mad, og det er min kæreste heldigvis også rigtig glad for. Så vi har fundet en god fælles interesse. Vi har det dejligt, siger han til Her & Nu.

Er en glad mand

Rasmus Seebach har været kæreste med den jurastuderende Julie Teglhus i godt to et halvt år. I den periode er de endnu ikke blevet trætte af hinanden, men de er tydeligvis også gode til at nyde hinandens selskab.

Turen til Marid er sangerens første, og han er ikke bare begejstret, han er også glad for at opleve noget nyt og spændende:

- Jeg har jo været i Rom mange gange, og Paris og Barcelona har jeg efterhånden også fået set, så jeg syntes, det var sjovt at komme til en by, hvor jeg ikke har været før. Og jeg skal helt sikkert tilbage, siger en tilfreds og glad Rasmus Seebach.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.