Gik i fødsel under filmen - efterlyses af biograf

Dagmar Biografen i København leder via Facebook efter det unge par, der i al hast måtte afslutte deres bif-tur, fordi en fødsel var under opsejling.
For en højgravid kvinde og hendes partner blev biografturen forleden en del kortere end planlagt.
For en højgravid kvinde og hendes partner blev biografturen forleden en del kortere end planlagt. Scanpix - arkivfoto

Den københavnske biograf Dagmar har modtaget masser af virtuel anerkendelse i form af 'likes' på Facebook, efter biffen i går kom med en ret alternativ efterlysning på det sociale medie.

Dagmar prøver nemlig at finde frem til det unge par, som tirsdag - midt under filmen 'Selma' - måtte smide popcornene og haste ud af mørket for at tage på hospitalet. Den kvindelige halvdel af parret var nemlig højgravid, og vandet gik i biografen.

18.000 tommelfingre

"Når vandet går, er der selvfølgelig ikke nogen tid til snik-snak om refundering af billetter eller lign! Men når den første tre-somhedstid har lagt sig, og det bliver tid til babysitter og to-somheds dates, må I altså gerne ombytte jeres billetter til en anden film her. Vi håber fødslen er veloverstået og ønsker jer stort tilykke med familieforøgelsen," skriver Dagmar på Facebook i en update, som næsten 18.000 mennesker i skrivende stund har givet en opadvendt tommelfinger.

Åben bio-invitation

Til tv2.dk siger Nordisk Film Biografers salgs- og marketings-direktør Jacob Elkær-Hansen, at man via Facebook håber at finde de nybagte forældre, fordi det er en rigtig sød historie, at fødsel begyndte i en af Nordisk Films biografer.

- Vi vil selvfølgelig meget gerne i kontakt med parret, så de ikke bliver snydt for en biografoplevelse. Der skal alligevel lidt mod til at gå i biografen, når man er lige oppe over, siger direktøren.

Til det højgravide par der forlod Dagmar i hujende hast mod fødestuen i går:Når vandet går er der selvfølgelig ikke...

Posted by Nordisk Film Biografer Dagmar on 8. april 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.