Hjælp Nicklas med at finde pigen med det søde smil

På vej på job så 22-årige Nicklas Hansen en pige, som han ikke kan få ud af hovedet igen. Nu har han taget Facebook i brug i sin jagt på hende.
Hvem er den mystiske - og smukke - pige, der gjorde en 22-årig telefonsælgers dag meget bedre forleden? Det prøver han nu at finde frem til via Facebook.
Hvem er den mystiske - og smukke - pige, der gjorde en 22-årig telefonsælgers dag meget bedre forleden? Det prøver han nu at finde frem til via Facebook. Privat

Normalt er en bustur til og fra arbejde ret kedelig. Man sidder i sin egen verden og glor ud ad vinduet eller ned på sin smartphone. Men for 22-årige Nicklas Sebastian Moritz Hansen er det blevet mere spændende at tage bussen på job.

- I forgårs steg jeg af bus 200S ved mit job hos Enrio i Sydmarken i Søborg og gik afsted, da en pige passerede mig og vendte sig om og smilede til mig, fortæller Nicklas Hansen til Avisen.dk.

Og der var et eller andet ved pigens charmerende smil, som Nicklas Hansen kunne genkende. Han kom i tanke om, at han da havde set hende før - i bussen om morgenen. Han kunne kende hende på smilet.

Veninden: Nicklas er en sød fyr

På jobbet talte Nicklas Hansen efterfølgende en del om pigen, og hans kollega - som også er hans bedste veninde - foreslog, at han kunne prøve at finde hende via Facebook.

- Det kunne være alle tiders, hvis han fandt pigen. Han er en sød fyr - og en flot fyr, erklærer veninden og kollegaen Thea Holm, som tog 'efterlysningsfotoet' af Nicklas og sendte det i omløb på Facebook med disse velvalgte ord:

"Min bedste ven søger en meget smuk pige, som i morges tog bussen 200S og stod af på Sydmarken. Hun gik forbi ham og smilede og siden kl. 8.30 har han ikke talt om andet! Hjælp ham med at finde den smukke mystiske pige."

(artiklen fortsætter under fotoet)

Sådan efterlyser Nicklas Hansen den smilende pige på Facebook. Foto: Privat

Tiden er knap

Da pigen havde fortryllet Nicklas Hansen med sit smil forleden morgen, forsvandt hun op mod en af de store virksomheder, der ligger i området ved Sydmarken. Muligvis gik hun mod MT Højgaard eller NCC Construction.

Hvis den unge mand ikke finder pigen via Facebook, er tiden knap. Virksomheden, han arbejder i, flytter nemlig adresse på fredag - og så er det slut med at tage bus 200S til og fra job.

Han beskriver hende som "ikke så høj, med rødt-brunt hår og et sindsygt smukt smil."

Hvis du kender pigen (eller ER pigen!), kan du sende en mail til Avisen.dk's journalist [email protected] - så sender vi den fluks videre til Nicklas.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.