Gældsplaget par i tårer: Skal vi afhænde vores hunde?

Thomas og Kristine fra aftenens udgave af 'Luksusfælden' bliver stillet overfor et svært valg. Deres tre hunde tynger budgettet.

Tårerne og de store følelser får frit løb under aftenens afsnit af 'Luksusfælden' på TV3, hvor programmets økonomiske eksperter skal hjælpe parret Thomas og Kristine.

Parret bor i Kvanløse nær Holbæk. De ejer intet, men skylder 1, 1 millioner kroner væk.

Og Kristine har stillet Thomas et ultimatum: Hvis han ikke engagerer sig i deres skrantende økonomi, forlader hun ham. Sker det, vil det være anden gang, Thomas bliver alenefar. Men det er tilsyneladende ikke motivation nok til at han vil tage ansvar og hjælpe Kristine med at holde styr på indtægter og udgifter. I stedet har han netop købt et nyt tv til 15.000.

Da eksperterne kulgraver parrets økonomi står det dog hurtigt klart, at Kristine ikke har noget at lade Thomas høre, hvad forbrug angår. Med to katte, et hav af fritidsaktiviteter og tre store hunde, som Kristine erklærer er hendes liv, fosser pengene ud af parrets konti. Om ganske kort tid skal planlægger de barnedåb for deres yngste datter, men de har ingen planer for, hvordan de skal finansiere den. De bliver nødt til at tage et hårdt valg: De bliver nødt til at sige farvel til hundene.

Se klippet øverst i artiklen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.